fbpx

Termeni și condiții

Termeni și Condiții de Utilizare Site

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Accesul și utilizarea acestui site (ateneuiasi.ro) sunt supuse următoarelor Termeni și Condiții. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus tuturor regulilor și condițiilor prezentate în acest document. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

2. Drepturile de Autor

Conținutul acestui site, inclusiv dar fără a se limita la text, imagini, grafică, sunet și orice alt material, este protejat de drepturile de autor ale Ateneului Național din Iași sau ale altor terți corespunzători. Folosirea neautorizată a oricărui material de pe acest site poate încălca drepturile de autor și alte legi.

3. Utilizarea Site-ului

Utilizatorii sunt responsabili pentru utilizarea în mod corespunzător a site-ului și a informațiilor furnizate pe acesta. Accesul neautorizat sau utilizarea abuzivă a site-ului poate duce la restricționarea accesului.

4. Informații Personale

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea informațiilor dvs. personale în conformitate cu Politica de Confidențialitate a Ateneului Național din Iași.

5. Link-uri către Terți

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt controlate de Ateneul Național din Iași. Ateneul Național din Iași nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri terțe.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ateneul Național din Iași își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acești Termeni și Condiții. Utilizatorii sunt încurajați să revină periodic pentru a verifica orice modificări.

7. Exonerare de Răspundere

Ateneul Național din Iași nu își asumă nicio responsabilitate pentru pierderi sau daune rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site.

8. Contact

Pentru întrebări sau preocupări legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail marketing@ateneuiasi.ro.

Termeni și Condiții pentru Achiziționarea și Utilizarea Biletelor

1. Achiziționarea Biletelor

1.1. Achiziționarea biletelor pentru evenimentele găzduite de Ateneul Național din Iași poate fi realizată online prin intermediul site-ului ateneuiasi.ro sau la casieria Ateneului din Tătărași, Strada Ion Creanga nr. 14.

1.2. Prețurile biletelor pot varia în funcție de tipul evenimentului, categoria de loc și alte criterii specifice stabilite de organizatori.

2. Confirmarea și Validarea Biletelor

2.1. Confirmarea achiziționării biletelor se va realiza prin primirea unui e-mail de confirmare, însoțit de detaliile evenimentului și informații referitoare la locul și ora desfășurării acestuia.

2.2. Prezentarea biletului (fizic sau electronic) și a unui document de identitate valid este obligatorie pentru accesul la eveniment.

3. Anularea și Returnarea Biletelor

3.1. Biletele achiziționate nu pot fi returnate.

3.2. În cazul anulării unui eveniment sau a modificărilor semnificative aduse programului, organizatorii vor comunica informații privind procedurile de returnare a biletelor.

4. Responsabilități ale Utilizatorilor de Bilete

4.1. Utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea în siguranță a biletelor achiziționate și pentru prevenirea utilizării neautorizate.

4.2. Biletele își pierd valabilitatea după începerea spectacolului sau evenimentului, iar Ateneul Național din Iași nu oferă rambursări pentru biletele care nu au fost utilizate în termenul stabilit.

5. Modificări ale Programului și Biletelor

5.1. Ateneul Național din Iași își rezervă dreptul de a face modificări în programul evenimentelor și în condițiile de vânzare a biletelor. Utilizatorii vor fi informați în avans despre astfel de modificări, în măsura posibilului.

6. Politica de Restricționare a Vârstei

6.1. Anumite evenimente organizate de Ateneul Național din Iași pot avea restricții privind vârsta participanților. Cumpărătorii de bilete sunt responsabili să se informeze cu privire la aceste restricții înainte de achiziționarea biletelor.

7. Contact pentru Întrebări și Asistență

7.1. Pentru orice întrebări sau asistență legate de achiziționarea și utilizarea biletelor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail marketing@ateneuiasi.ro