fbpx

Proiecte editoriale

În luna august 2020, Ateneul Național din Iași împreună cu Editura Princeps Multimedia, au publicat Cartea „Ateneul Popular din Tătărași. O fortăreață anticomunistă”, pornind de la manuscrisele autentice ale părintelui Visarion Puiu. Aceasta a fost prezentată într-un cadru restrâns, la Ateneul Național din Iași, în data de 20 octombrie 2020.

Cartea „Ateneul Popular din Tătărași. O fortăreață anticomunistă” a fost jurizată în cadrul târgului de carte „Zilele Recoltei Editoriale”, ediția a VIII-a , organizat de Casa de Cultură „Mihai Ursachi”, desfășurat în perioada 10 – 12 Septembrie 2020, acest eveniment fiind dedicat editurilor ieșene.

În data de 12 Septembrie au fost acordate mai multe premii, dintre care amintim: Premiul „Proiect Editorial”, Premiul „Cartea Anului”, Premiile „Zilele Recoltei Editoriale”, Premiul „Cartea de Poezie”, Premiul „Cartea de proză”, Premiul „Restitutio”, Premiul de debut, Premiul „Cartea de Publicistică”, Premiul „Cartea de artă” și altele pentru cele mai bune cărți din cadrul târgului.

Editura Princeps Multimedia, prin Cartea „Ateneul Popular din Tătărași. O fortăreață anticomunistă” (autor pr. Visarion Puiu) a obținut premiul „Restitutio EX AEQUO”.