fbpx

Politica de confidențialitate

Politica de Confidențialitate pentru site-ul oficial al Ateneului Național din Iași – www.ateneuiasi.ro

Ultima actualizare: 30.01.2024

  1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul Ateneului Național din Iași (ateneuiasi.ro). Ne angajăm să protejăm confidențialitatea utilizatorilor noștri și să asigurăm securitatea datelor personale colectate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate.

  1. Date colectate

2.1. Informații personale

Atunci când utilizați ateneuiasi.ro, vă puteți decide să furnizați anumite informații personale, cum ar fi nume, adresă de e-mail, număr de telefon etc., în scopuri precum abonarea la newsletter sau achiziționarea de bilete online. Aceste informații vor fi colectate doar cu acordul dumneavoastră explicit.

2.2. Informații automate

Ateneul Național din Iași poate colecta informații automate prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire. Aceste informații pot include adrese IP, tipul de browser, paginile vizitate și altele. Aceste date sunt colectate în scopuri statistice și pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului.

  1. Utilizarea datelor personale

Datele personale colectate vor fi utilizate în principal în scopuri legate de funcționarea site-ului și serviciilor asociate, cum ar fi:

  • Procesarea comenzilor de bilete online.
  • Trimiterea de newslettere și actualizări despre evenimente și activități.
  • Analize statistice pentru îmbunătățirea site-ului și oferirea de conținut relevant.
  1. Partajarea datelor cu terțe părți

Ateneul Național din Iași se angajează să nu vândă, să nu închirieze și să nu furnizeze datele personale colectate unor terțe părți fără acordul explicit al utilizatorului, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea de servicii solicitate.

  1. Securitatea datelor

Ateneul Național din Iași ia măsuri pentru a asigura securitatea datelor personale colectate, inclusiv criptarea informațiilor sensibile și implementarea unor protocoale de securitate avansate.

  1. Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau restrânge prelucrarea datelor lor personale. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări privind această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail marketing@ateneuiasi.ro.

  1. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre. Orice modificări semnificative vor fi aduse la cunoștința utilizatorilor prin intermediul site-ului.

Prin continuarea utilizării site-ului, vă exprimați acordul cu această Politică de Confidențialitate.

Mulțumim pentru înțelegere și pentru vizitarea Ateneului Național din Iași!