fbpx

3 Tenori Ieșeni în Turneu

3 Tenori Ieșeni | la PLOIEȘTI

Duminică, 7 mai 2023, ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești vă invităm la un extraordinar concert susținut de cei 3 Tenori Ieșeni – Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu!

Cele 3 voci de renume internațional vor fi acompaniate de Orchestra Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești, condusă cu măiestrie de bagheta dirijorului Alexandru Ilie!

Bilete

3 Tenori Ieșeni | la PITEȘTI

Luni, 8 mai 2023, ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești vă invităm la un extraordinar concert susținut de cei 3 Tenori Ieșeni – Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu!

Cele 3 voci de renume internațional vor fi acompaniate de Orchestra Filarmonicii Pitești, condusă cu măiestrie de bagheta dirijorului Costin Grigore!

Bilete

3 Tenori Ieșeni | la PIATRA NEAMȚ

Marți, 16 mai 2023, ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Piatra Neamț vă invităm la un extraordinar concert susținut de cei 3 Tenori Ieșeni – Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu!

Cele 3 voci de renume internațional vor fi acompaniate de Orchestra Filarmonicii „Mihail Jora” Bacău, condusă cu măiestrie de bagheta dirijorului Daniel Jinga!

Bilete

3 Tenori Ieșeni | la BACĂU

Miercuri, 17 mai 2023, de la ora 19.00 la Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău vă invităm la un extraordinar concert susținut de cei 3 Tenori Ieșeni – Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu!

Cele 3 voci de renume internațional vor fi acompaniate de Orchestra Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacău, condusă cu măiestrie de bagheta dirijorului Daniel Jinga!

Bilete

3 Tenori Ieșeni | la SUCEAVA

Joi, 18 mai 2023, ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava vă invităm la un extraordinar concert susținut de cei 3 Tenori Ieșeni – Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu!

Cele 3 voci de renume internațional vor fi acompaniate de Orchestra Filarmonicii „George Enescu” din Botoșani, condusă cu măiestrie de bagheta dirijorului Daniel Jinga!

Bilete