fbpx

Corul de Copii al Municipiului Iași

Deschide copilului tău orizontul educației prin muzică!

Înscrieri aici!

Corul de Copii al Municipiului Iași este un proiect inițiat de Primăria Municipiului Iași și realizat de Ateneul Național din Iași, sub atenta îndrumare a doamnei Raluca Zaharia.

Misiunea programului este de a uni copiii din Iași prin cânt coral. Pentru a face acest lucru, corul pune accentul pe integrarea socială prin liberul acces indiferent de statutul social și, implicit, pe dezvoltarea copiilor care locuiesc în zonele cu un grad scăzut de cultură, în familii defavorizate, unde lipsește comunicarea culturală și interactivitatea.

Astfel, toți cei care doresc să se implice în acest proiect, o pot face, cu titlul gratuit, înscriindu-se, ca prim pas, la preselecțiile care vor avea loc în datele de 3 și 4 septembrie 2020.

Corul va fi format din elevi talentați ai orașului, cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani și va reprezenta municipiul nostru prin concerte și apariții la evenimente locale și naționale, precum și prin participări la festivaluri internaționale de profil.

Raluca Zaharia este președinte al Asociației Culturale ZART, dirijor al Corului de Copii RAZA și al grupului coral SunnyVox și dirijor între 2011 și 2020 al Corului de copii Juniorii Operei, al Operei Naționale Române Iași.

Înscrierile se pot face în perioada 27 august 2020 – 3 septembrie inclusiv, accesând https://forms.gle/9nangs5igm5xRGKE9.