fbpx
Trenul disperării. Acea duminică | Ana Hegyi și So Trupa

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 22 august 21:00.

Ateneul Național din Iași vă invită Marți, 24 august 2021, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” la „Trenul disperării. Acea duminică” – un spectacol de Ana Hegyi și So Trupa!

Mărturiile unor victime ale holocaustului din România. Copii despărțiți de părinți de baioneta unui ofițer, restricții, foamete și violență- toate acestea doar pentru că erau evrei. Odată realitate, aceste fapte rămân ca mărturie a ceea ce înseamnă lipsa de umanitate.

Distribuția: Antonia Andreescu, Andrei Mineață, Ștefan Gheorghe, Rareș Minuț, Mihnea Minuț, Miruna Romilă, Andreea Dobreanu, Teodora Trincă, Ioana Popa, Roxana Filip, Bianca Drăgan, Matei Amarandei.
Despre So trupa:
Din seria… Ce înseamnă #SoTrupa
DESPRE SO TRUPA, UN MIC CRÂMPEI DINTR-O MARE POVESTE
Despre So Trupa se poate sta la povești zi de vară până seară, ori poate chiar cât ține drumul unui balon cu aer cald din sufletele noastre până pe Tărâmul Poveștilor și înapoi, adică o copilărie întreagă, până târziu… spre 100 de ani!
Suntem o trupă de teatru, o So Trupă, înființată în anul 2009 din inițiativa tinerei actrițe și profesoare, coordonatoarea cercului de Teatru de Păpuși de la Palatul Copiilor Iași, minunata Ana Hegyi, și a elevilor ei liceeni. Noi -și prin noi ne referim la toate generațiile care au clădit So Trupa- am lucrat împreună, am construit o echipă minunată, zâmbitoare și mereu optimistă. Cu acest spirit de veselie continuă, am reușit de-a lungul timpului să participăm la numeroase festivaluri și concursuri județene, naționale, dar și internaționale, peste hotarele țării, unde am fluturat cu mândrie steagul României și am intonat plini de emoție imnul național. Am obținut o multitudine de premii și trofee, dar cele mai însemnate câștiguri sunt cu siguranță experiențele minunate, din care am învățat importante lecții de viață despre valoarea prieteniei și a lucrului în echipă.
Din generație în generație s-au transmis aceste valori, care astăzi au ajuns să însemne So Trupa, spiritul și energia ei. Trupa noastră este precum o familie, iar Ana, minunata noastră profesoară, ne e mamă și soră în același timp. Călătorim împreună pentru festivaluri, râdem cu toții, suntem serioși când este nevoie, însă fără să ne pierdem surâsul de pe buze, se întâmplă să mai plângem câteodată, de bucurie, bineînțeles.
Am petrecut zeci de ore împreună în același compartiment de tren, în aceeași cameră strâmtă de cămin, mereu în aceeași sală de repetiții cu pereți împăienjeniți cu fotografii, am împărtășit emoții intense înainte de spectacole, am stat blocați în același aeroport, mereu cu valiza amintirilor gata de noi experiențe, mereu și mereu cu zâmbetul pe buze.
Le mulțumim tuturor susținătorilor pentru căldura lor care ne ridică către cele mai înalte aspirații!

august 24 @ 19:00
19:00 — 20:00 (1h)

Sala Mare de Spectacole “Radu Beligan”

un spectacol de Ana Hegyi și SO trupa

Bilete