fbpx
Rapunzel | Marionnette Show

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 16 iulie 12:00.

Ateneul Național din Iași și Marionnette Show vă invită Sâmbătă, 16 Iulie 2021, ora 11:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, la spectacolul „Rapunzel”!

Pe prințesa cu cel mai lung și frumos păr o știe toată lumea! Rapunzel, după numele ei, trăiește o aventură încă de când era bebeluș iar falsa ei mamă dorește să o țină captivă pentru tot restul vieții în turn. Vrăjitoarea nu este deloc una înfricoșătoare, din contră, este foarte comică și foarte vorbăreață! Dacă prințesa Rapunzel va reuși să scape din turn sau nu, dacă vrăjitoarea va deveni mai bună și dacă prințesa își va cunoaște adevărații părinți și se va întâlni cu prințul, puteți vedea Duminică, 1 august 2021, ora 11:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”!
La sfârșitul spectacolului copiii își vor da seama că o minciună duce la alte minciuni și că nu este bine să fim mincinoși, că nu este bine să fim egoiști, că nu trebuie să impunem celui de lângă noi cum să fie și ce să facă, că adevărul mereu iese la iveală, că iubirea poate schimba orice situație nefavorabilă și că fericirea ta construită pe tristețea și necazul altei persoane nu duce niciodată la o fericire de durată.

iulie 16 @ 11:00
11:00 — 12:00 (1h)

Sala Mare de Spectacole “Radu Beligan”

Marionnette Show

Bilete