fbpx
Punguța cu doi bani | Marionnette Show

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 27 februarie 13:00.

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Punguța cu doi bani”, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, Duminică, 27 februarie 2022, ora 11:00.

În curțile unor bătrâni e zarvă mare deoarece păsările acestora parcă nu mai vor să asculte de stăpâni. Cocoșul este alungat de acasă de moșneag pentru că nu poate face ouă, și astfel începe aventura isteței păsări prin lume. Cu cine se va întâlni în drumul său și dacă va reuși să găsească drumul înapoi spre casă vă invităm să aflați chiar la spectacol!

Însă se mai întâmplă ceva neașteptat…un personaj din lumea Disney, și anume Minnie Mouse, se va rătăci în povestea noastră. Ce caută simpatica Minnie în „Punguța cu doi bani” și cum de-a ajuns ea acolo? Puteți afla doar venind Duminică, 27 februarie 2022, ora 11:00. în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”!

Povețele pe care copiii le vor învăța de la personaje sunt legate de faptul că egoismul nu duce niciodată la ceva bun, că trebuie să fim darnici și să oferim ajutor celor ce au nevoie, că nu trebuie să ascultăm mereu de gura lumii, că nu trebuie să ne însușim lucruri care nu ne aparțin, că trebuie să luptăm pentru bunurile noastre, că invidia pe cei din jur nu ne face mai buni, ci din contră și că nu trebuie să ne răzbunăm pe altcineva pentru că nu reușim noi să ne ducem planurile la bun sfârșit.

februarie 27 @ 11:00
11:00 — 12:00 (1h)

Sala Mare de Spectacole “Radu Beligan”

Marionnette Show

Bilete