fbpx
După faptă și răsplată

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 1 august 12:00.

„După faptă și răsplată”
– Povestea prințeselor Layla și Charlotte –

O lume feerică cuprinde toată povestea în care prințesele Layla și Charlotte încep o aventură interesantă dar primejdioasă. Totul începe atunci când sora mai mare Charlotte decide să plece să exploreze pădurea din apropierea castelului, neținând cont de pericolele de care o avertizează surioara Layla! Descoperim împreună cu cine se vor întâlni prințesele și cum se vor descurca în pădure, Sâmbătă, 1 august 2020, ora 10:00, în Grădina de vară a Ateneului!
Cele două prințese doresc să le arate copiilor faptul că atunci când suntem dornici să ne aventurăm într-un loc necunoscut trebuie să ținem cont de pericolele pe care le-am putea întâmpina, că trebuie să ne ascultăm și să ne iubim frații/surorile, că nu este bine să facem rău, că trebuie să ne cerem iertare când greșim, că nu e bine să mințim, că nu trebuie să ne amuzăm pe seama altor persoane și că trebuie să învățăm să fim generoși, politicoși și înțelegători.

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „După faptă și răsplată”, Sâmbătă, 1 august 2020, ora 10:00, în Grădina de vară a Ateneului!

august 1 @ 10:00
10:00 — 11:00 (1h)

Grădina de vară a Ateneului

Marionnette Show

Bilete