fbpx
Dezbaterile Touch Me Not – Politicile Corpului la IAȘI

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 5 octombrie 20:00.

TOUCH ME NOT – Politicile Corpului – Turneu universitar de dezbateri – PROIECȚIE SPECIALĂ ȘI DEZBATERE ÎN PREZENȚA ECHIPEI

Sâmbătă, 5 octombrie 2019, și duminică, 6 octombrie 2019, la invitația Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași, echipa controversatului film TOUCH ME NOT – câștigătorul Ursului de Aur la Berlinale – Berlin International Film Festival – invită publicul tânăr din mediul universitar la o călătorie de auto-cunoastre: despre intimitate, relația cu propriul corp și modul în care ne raportăm la Celălalt, despre capacitatea noastră de empatie.

Alături de protagoniștii-cheie ai filmului, pasionați activiști pentru drepturile omului din Europa și regizoarea filmului Adina Pintilie, vă invităm la un dialog despre subiecte acute precum: corpul devenit “câmp de luptă” pentru ideologii, intimitatea și dizabilitatea, drepturile femeii și egalitatea de gen, libertatea personală și curajul de fi tu însuți, frumusețea diferită de norme.

O întâlnire transformativă între studenți si comunitățile vulnerabile vizate de film: despre diversitate, incluziune, despre respectul pentru Celălalt și posibilitatea schimbării de mentalități.

Dezbaterea va avea loc in limba engleza, și va beneficia de traducere simultană.

Sinopsis Touch Me Not

Spune-mi cum m-ai iubit, ca să înțeleg cum să iubesc.

Un regizor și personajele sale pornesc împreună într-o cercetare personală despre intimitate. La granița fluidă dintre realitate și ficțiune, Touch Me Not urmărește călătoriile lor emoționale cu o privire profund empatică. Prinși între dorința de intimitate și frica profundă de ea, Laura și Tomas încearcă să depășească vechi “scenarii”, mecanisme de apărare și tabuuri, să taie cordonul ombilical și să fie în sfârșit liberi.

Touch Me Not explorează modurile cu totul neașteptate în care putem descoperi intimitatea, cum putem iubi fără să ne pierdem pe noi înșine.

 

octombrie 5 @ 18:00
18:00 — 22:00 (4h)

Sala Mare de Spectacole “Radu Beligan”

Adina Pintilie

Bilete